Webinar Labur Saham XTENDED 27 Ogos 2022

Webinar Labur Saham XTENDED 27 Ogos 2022

Assalamualaikum dan hai.

Saya Datuk Haji Mohd Asri Bin Haji Ahmad.

Secara ringkas, saya merupakan salah seorang ikon (Social Influencer) yang membantu rakyat Malaysia untuk faham dengan lebih jelas tentang pasaran modal atau lebih dikenali sebagai pasaran saham.

Sepanjang 10 tahun ini, ribuan telah hadir belajar di kelas mahupan secara online dan mula berani untuk melabur dalam pasaran saham patuh syariah di Bursa Malaysia. 

Ini buktinya...





Pasaran saham ini bukan tempat tak boleh rugi.

Kalau nak tahu setiap hari harga saham boleh jadi naik, turun atau tak bergerak.


Namun begitu, pelaburan saham telah lama terbukti menjadi satu bentuk pelaburan yang paling menguntungkan. Alhamdulillah, ini telah dibuktikan oleh ramai anak didik saya.


Saya tahu, ramai di luar sana nak keluar dari kehidupan yang biasa-biasa. Itu adalah impian yang baik.

 

Nak income banyak..

Nak bantu family...

Nak bersedekah tanpa tunggu Jumaat...


Tetapi jangan letak harapan pada saya, tetapi Allah.


Bila Allah dah bantu, insha-Allah kefahaman akan sampai pada kita. 


Usaha kita akan lebih mudah.




Soalan-soalan yang sering ditanya bila sebut pasal pelaburan saham:


1. "Saya tak tahu macam mana nak mula?"
2 "Modal cukup-cukup makan, boleh ke?"
3 "Apa nak buat bila rugi?"
4. "Saya tak tahu nak pilih saham?"
5. "Saya tak tahu bila masa nak beli dan jual?"
6. "Apa benda FA & TA tu?"
7. "Ada cara cepat nak pilih saham?"
8. "Boleh ke beli IPO?"


Dan seribu satu lagi soalan yang ada. 

Kami juga tahu, ramai yang minat melabur saham tapi risau sebab masih bekerja.
.
Sebenarnya, majoriti alumni AAA juga adalah mereka yang bekerja.

Jangan risau, saya akan berkongsi penyelesaiannya.

Memperkenalkan
Webinar Labur Saham
XTENDED

Saya akan tunjukkan  STEP-BY-STEP  dalam bahasa mudah difahami bagaimana menambah pendapatan ekstra melalui pelaburan saham yang SAH, MUDAH dan PATUH SYARIAH di Bursa Malaysia.


    Pembelajaran yang santai, bahasa yang mudah untuk memudahkan pemahaman secara cepat.


Program ini bukan sembarangan.
Ianya diiktiraf 
Bursa Malaysia.


Tarikh:
27 Ogos 2022 (Sabtu)

Masa :
Sesi #1: 8.45 pagi - 1.00 tgh hari
Sesi #2: 2.30 petang - 4.30 petang

Kita belajar secara ONLINE melalui Aplikasi Zoom


"What, belajar online? Macam tak yakin je..."

Jangan bimbang... Anda bukan orang pertama yang rasa macam tak confident untuk belajar secara online, boleh baca sendiri feedback dari mereka yang pernah sertai webinar ini. 



DENGAR SENDIRI APA KATA MEREKA 
YANG SEBELUM INI JUGA "ZERO" TENTANG PELABURAN SAHAM DI BURSA MALAYSIA


Ustaz Syed Mohammad Norhisyam dulu juga tak nak ambil tahu langsung bila cerita pasal pelaburan saham...


Waris yang sebelum ini beranggapan bahawa saham adalah scam dan merugikan, telah terbuka minda selepas hadir Seminar Labur Saham.


Selain pelaburan saham, ada satu lagi pelaburan yang sangat bernilai.
Pelaburan tersebut ialah pelaburan ilmu. Buktinya, kita hantar anak-anak belajar di sekolah sejak dari kecil sehinggalah mereka dewasa. Ilmu dan pengetahuan tidak terhenti di alam persekolahan, malah berterusan sampai bila-bila.


Jika anda "ZERO" dan beginner, saya 100% yakin anda akan belajar sesuatu dari Webinar ini. Memang berbaloi-baloi. 


KINI HANYA

RM499

SAHAJA

(Harga tidak termasuk SST 6%)

Eh, tapi sekejap...


Sebagai tanda sayang dan harapan saya supaya lebih ramai dapat belajar ilmu premium ini, saya ambil keputusan bukan RM3,275...bukan RM499, tetapi..


HANYA RM190 RM499
TIKET PREMIUM
*SESI WEBINAR + VIDEO RAKAMAN WLS XTENDED + E-BOOK ISTIMEWA + SESI EKSKLUSIF (Wokshop & QnA Bersama THMA)
*Anda akan menerima maklumat tentang Video Rakaman dan E-book dalam emel pengesahan selepas mendaftar
(Harga tidak termasuk SST 6%)


Tiket premium ini sesuai untuk anda yang..
✔️ Takut tak fokus sesi live.
 ✔️ Nak ulangkaji semula sesi webinar
✔️Berminat untuk belajar lebih mendalam dan HANDS ON dalam sesi Workshop

Ya, betul, anda cuma perlu laburkan RM190 untuk dapatkan KESEMUA manfaat di atas...

.

.

"Haji.. kalau nak join webinar je boleh kasi murah sikit?"


Baiklah boleh... Pilih sahaja pakej di bawah.

Saya tahu harga ini merepek. Tapi kena cepat daftar. 


Tempat terhad!




(Harga tidak termasuk SST 6%)


PERHATIAN!!

Peserta disarankan untuk menggunakan Laptop atau komputer untuk mendapatkan Audio & Visual dalam kualiti yang lebih jelas


Please, please...Ambil pengajaran tahun lalu dan jadikan tahun 2022 untuk kita bangkit dan menambah baik ekonomi diri, keluarga dan masa hadapan, kita buat sampai jadi!


HOTLINE

016 4660648 , 016 4660690 

PERINGATAN   :  Program ini bertujuan pendidikan sahaja.  Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program.  Program ini tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk melabur atau skim cepat kaya serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Webinar Labur Saham XTENDED 27 OGOS (PREMIUM RM 190)
Webinar Labur Saham XTENDED 27 OGOS (PLATINUM RM150)
Webinar Labur Saham XTENDED 27 OGOS (VALUE BUY RM 90)
HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)
Harga produk sudah termasuk cukai SST (6%) RM

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN