Seminar Labur Saham 2020 @ Pulau Pinang

Seminar Labur Saham 2020 @ Pulau Pinang

Assalamualaikum dan hai.

Saya Tuan Haji Asri Ahmad.

Secara ringkas, saya merupakan salah seorang ikon (Social Influencer) yang membantu rakyat Malaysia untuk faham dengan lebih jelas tentang pasaran modal atau lebih dikenali sebagai pasaran saham.

Sepanjang 9 tahun, ribuan telah hadir belajar dan mula berani untuk melabur dalam pasaran saham patuh syariah di Bursa Malaysia.

Ini buktinya:



Soalan-soalan biasa bila cerita pasal pelaburan saham:
1.  "Saya tak tahu mana nak bermula?"
2. "Saya ada modal cukup-cukup makan je, macam mana?"
3. "Macam mana kalau saham yang saya beli rugi?"
4. "Saya ni sibuk kerja, macam mana caranya"
5. "Saya tak tahu saham apa nak beli, yang mana bagus?
6. "Saya ni sekolah tak tinggi, boleh ke?
7. "Saya ni nak cari duit ekstra cepat, ada cara tak?


Dan seribu satu lagi soalan yang ada. 
Dan semua soalan ini, anda tak perlu risau.

SAYA AKAN BERKONGSI PENYELESAIANNYA...

MEMPERKENALKAN
SEMINAR LABUR SAHAM

Program ini sesuai untuk anda yang sentiasa  SIBUK .
SIBUK  bekerja,

SIBUK  outstation,

SIBUK  meeting sana sini,

SIBUK  dengan anak-anak...


Saya akan tunjukkan  STEP-BY-STEP  dalam bahasa mudah difahami bagaimana menambah  pendapatan ekstra melalui pelaburan saham yang SAH di Bursa Malaysia


Program yang diiktiraf  Bursa Malaysia-i ini dengan kerjasama  RHB Investment  Bank  akan berlangsung pada:

Tarikh : 29 Februari 2020  (Sabtu)
Lokasi : Prai Exhibition & Convention Centre (PECC), Pulau Pinang

Masa : 8.30 pagi - 5.30 petang


Tentatif:

 Sesi Labur Saham:
8.30 pagi - 12.30 tengah hari

Sesi Eksklusif bersama THMA
(khas untuk peserta Diamond sahaja) 
12.30 tengah hari - 1.15 tengah hari

Sesi Workshop:
2.00 petang - 5.30 petang



DENGAR SENDIRI APA KATA MEREKA
YANG SEBELUM INI JUGA "ZERO" TENTANG PELABURAN SAHAM DI BURSA MALAYSIA

Ustaz Syed Mohammad Norhisyam dulu juga tak nak ambil tahu langsung bila cerita pasal pelaburan saham...


Ustaz Ahmad Husni  seorang yang amat sibuk dengan tugas hakiki, tetapi alhamdulillah berjaya meraih pulangan yang baik di pasaran saham


Saham ni susah? Tuan Jazli, seorang profesional buktikan mereka yang berusaha pasti akan berjaya!


Tuan Najib Asaddok menjadikan pasaran saham sebagai sumber kedua untuk mengembangkan pendapatan dari duit lebih bisnes



Waris yang sebelum ini beranggapan bahawa saham adalah scam dan merugikan, telah terbuka minda selepas hadir Seminar Labur Saham.


Kenal Kokom? Dulu Kokom pun takut bila dengar pasal saham, tetapi sekarang dah mula konsisten buat untung dalam pelaburan saham sebab dah ada ilmu yang betul.


SEMAKIN RAMAI YANG TELAH MEMBUKA MATA TENTANG PELABURAN SAHAM.
KITA TENGOK APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR KE SEMINAR LABUR SAHAM.



Saya 100% yakin anda akan belajar sesuatu dari seminar ini! 
Sepatutnya pada dekad baru ini, hidup kita dah berubah ke tahap yang lebih baik.

Jangan tunggu lagi, pilih seat di bawah dan buat bayaran segera sebelum seat penuh.


TAWARAN TIKET  DIAMOND



1 Tiket Diamond = HARGA PROMO RM126

Kalau ikutkan  HARGA   NORMAL   adalah RM425

Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu kalau anda dapatkannya sekarang.



★ Tempat duduk paling bernilai tinggi di kelompok barisan utama paling hadapan

★ Bonus 45 minit 'Group Session' - sesi soal jawab bersama Haji Mohd Asri
★  Ringkasan Eksekutif Syarikat (pilihan anda) menggunakan teknologi Aritificial Intelligince (A.I), eksklusif dari MyFinB yang bernilai RM499


Eh, tunggu jap....



TAWARAN KOMBO ISTIMEWA UNTUK

SESI TAHUN 2020!





Tiket DIAMOND + KOMBO Thumbdrive = RM179

★ Tempat duduk paling bernilai tinggi di kelompok barisan utama paling hadapan

★ Bonus 45 minit 'Group Session' - sesi soal jawab bersama Haji Mohd Asri

★ Ringkasan Eksekutif Syarikat (pilihan anda) menggunakan teknologi Aritificial Intelligince (A.I), eksklusif dari MyFinB yang bernilai RM499

★ 16 Video Pembelajaran saham untuk anda yang ZERO KNOWLEDGE. Boleh tonton bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dari komputer anda.



TAWARAN TIKET GENERAL



1 Tiket General = HARGA PROMO RM53
HARGA NORMAL adalah RM70


2 Tiket General Duo = HARGA PROMO RM75
HARGA NORMAL adalah RM100
★ Dapat 2 Tiket Dengan Harga Istimewa
★ Sesuai Untuk Pasangan Suami Isteri ATAU yang ingin datang berdua

(Harga termasuk SST 6%)

Sekejap, sekejap ada lagi...

TAWARAN ISTIMEWA FLASH SALE !!!

3 Tiket GENERAL TRIO PROMO = RM66

Harga istimewa ini hanya akan ditawarkan kepada 99 orang saja sebelum dinaikkan
RM96
HARGA NORMAL adalah RM120

★ Dapat 3 Tiket Dengan Harga Istimewa. 
★ Sesuai Untuk Yang Ingin Datang Ramai-Ramai
★ Harga TRIO PROMO TIDAK TERMASUK SST 6%


TAWARAN ISTIMEWA !!!

Tiket GENERAL EARLY BIRD =  RM20 MAAF DAH SOLD OUT

Harga istimewa ini hanya ditawarkan kepada 70 orang TERAWAL saja!!!

★ Terhad kepada 70 peserta terawal sahaja
★ Harga tiket  EARLY BIRD TIDAK TERMASUK SST 6%


MAAF Sangat-Sangat! 
Tawaran Tiket Eksklusif Ini Tertakluk Kepada Kuota Terhad.
Dapatkan  Tiket Anda Sebelum  SOLD OUT!




BONUS !!!


Sesi Workshop bersama coaches dari Asri Ahmad Academy

untuk anda yang telah daftar untuk seminar kali ini.

Tarikh : 29 Februari 2020 (Sabtu)
Masa : 2.00 petang - 5.30 petang


Tajuk:
'TOOLKIT' UNTUK MENJADI PELABUR BERJAYA
Penggunaan 'Trading Platform' dan aplikasi pelabur bijak dalam pelaburan saham



HOTLINE

016 4660648, 016 4660690, 017 6600570


Penting:

  1. Pastikan anda MENERIMA EMEL/SMS PENGESAHAN pendaftaran anda berjaya daripada pihak kami selepas membuat bayaran.
  2. Jika pendaftaran berjaya, anda akan menerima RESIT pembayaran yang bertanda PAID.
  3. Sekiranya anda menerima salinan INVOIS sahaja, ia bermaksud pembayaran anda TIDAK BERJAYA
PERINGATAN  :   Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Hanya peserta 18 tahun dan ke atas yang dibenarkan untuk mengikuti program ini dan masuk ke dalam dewan. Program ini tidak ada kena mengena dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk melabur atau skim cepat kaya serta tidak akan memberitahu anda saham mana yang patut dibeli atau tidak. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda sendiri. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (DIAMOND PROMO)
8
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (DIAMOND KOMBO)
11
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (GENERAL)
12
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (DUO)
10
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (TRIO RM66 PROMO) HABIS STOK
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (TRIO)
9
Seminar Labur Saham Pulau Pinang 29 Feb (EARLY BIRD) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)
Harga produk sudah termasuk cukai SST (6%) RM

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Cari nama saham syarikat di laman web >> BursaMKTPlc

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN

Perlu bantuan?